Известие

Collapse
No announcement yet.

Спирачка/Парно

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
    И на моята съм забелязал че леко усилва вентилатора на парното,но не съм се задълбочавал,а и не съм се сещал да проверя дали и на другите е така.Иначе я карам от около 3,5години и си е все така.
    И аз така.

Не мисля, че е проблем въобще.
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

При мене това си го карам 2 години вече и не ми пречи Даже напоследък забелязвам, че като спра парното (когато вече е бая топло) и докато си карам по някое време почва да духа все едно е на 1 а всъщност е на 0, но и това съм превъзмогнал
      Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
      Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
      Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщение
        и при мен се проявява този признак. дорине мога да го нарека проблем. дано не се задълбочи въпроса с тока, както казахте по-нагоре, иначе пак ще отваряме нова тема та така, едно стана ясно, че при натискане на спирачката, дисплея на км-а и парното реагират.. може това да е скрита екстра, патент на италианците, а ние да се чудим колко са ни счупени колите хахаха!
        Ти представяш ли си ахахахахахах
        Еми ...Тва е ,Италиано си е Италиано ,мен ми харесва за вас не знам
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Потвърждавам че и при мен го прави същото, днес го проверих, интересна екстра
          sigpic
          146 1.9 JTD, 99'

Comment

И аз имах този проблем. Не си спомням обаче дали откакто взех колата или в последствие го забелязах. Дори преди време отварях и тема ... без успех.
            Наскоро карах колата на майстор, защото за трети път ми се прецакваше предно дясно ел.стъкло и ел. бутон за багажника (плюс изгорели лампички на врътките за парното). На новия майстор така и не споменах за всеобщото проблемче със спирачките и вентилацията на парното, защото бях свикнал с него.
            Като си взимах колата той каза, че някъде давало на късо, а предните майстори изобщо не го забелязвали, и затова електричеството към стъклото и бутончето за бъгавника изчезвало .... дори било опасно.
            Та карам си аз после Алфата и: при първа степен на вентилацията вече няма никаква разлика (без значение от това натискам ли спирачка или не). На втора и трета съвсееем малка, а на четвърта както казва колегата е толкова силно, че дори и преди не усещах аномалията.
            Това е моят опит. Заключението за вас
            Alfa Romeo 146 ti, K&N replacement
            Alfa Romeo 156 Arese

Comment

Вече 3 години си е така и при мен
              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
              sigpic

Comment

И при мен я има тая екстра.
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Можем да си направим среща,на Спирачо/Духовитите Алфи ,пффф и да си ги мерим ......... кой от кой е ... по -духовит ))) ...въздуховод ,разбира се ..
                  155 96' 1.6 16v 1++hp???
                  Mazda 626 84'
                  Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                  ex' 145 97' 16V TS

Comment

Вижте ся, тая работа нещо хич не е читава..аз пък съм убеден, че на 146-цата ми спирачките работеха по-зле с пуснат климатик....освен това се оказа, че окъсявала някъде по задната врата, от което не само се заключваше сама, ами жичкаджията каза, че като включиш 3та и колата е загрявала(Не разбрах, дали е загрявала охл. течност или някой елемент по ел-инсталацията)....
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Айде стига вече. Така кат гледам трябва да я преместя в общи приказки.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                      X